zaterdag 6 augustus 1983

Naar de boot terug

Ik word om acht uur wakker en brand de tent uit. Als iedereen wakker is gaan we ontbijten (Menno blijft natuurlijk weer in z’n tent hangen, maar komt er later toch uit). Na het ontbijt spoel ik alles af (afwassen niet nodig) en we pakken de tenten etc. op. We vertrekken om ± 9.30 uur!!! In Colchester zetten we de fietsen op slot en gaan de stad in, waar we op zoek gaan naar cadeau’s voor moeders en zo. Het is een reuze gezoek maar we kiezen op het laatst toch voor iets wat we in het eerste winkeltje zagen. Bram wil nog even een paar foto’s maken, dus we splitsen ons. Maar we kunnen het winkeltje niet meer vinden, zodat we iets later aankomen bij de fietsen. Dan vervolgen we de reis richting Harwich. Bram stelt voor om naar een vissersdorpje te gaan, maar wij hebben niet zo’n zin, dus gaat Bram alleen. 
In Harwich gaan we iets eten en lopen door het plaatsje en kopen nog wat souvenirs. De winkels kunnen we niet in want Bram heeft het sleuteltje van het slot bij zich. Dan fietsen we naar de boot waar we kijken naar een veerboot die wegvaart naar Denemarken. 
Daarna zitten we nog ca. 1½ uur in de kantine totdat Bram terug is. We eten onze sandwiches en wachten op de boot. In de cafetaria van de boot eten we nog wat, gaan op het dek kijken en later slapen.
Niels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten