vrijdag 8 juni 1984

Op weg naar Disneyland

We fietsen een tijdje over het ± 40 mijl lange fietspad langs de zee, waar het al behoorlijk druk is. Er wordt gejogd, gefietst, gewandeld en gerolschaatst. Een prachtig fietspad zo langs het strand. En overal schone toiletten en douches! Als we het fietspad verlaten moeten we wel meer klimmen, maar het fietst een stuk rustiger. We moeten even over een zeer slechte weg, het heet hier dan ook Constantly Moving Land! 
Onze route lijkt door één lange badplaats te gaan, met af en toe een haven en soms een rustig stuk. De verschillende plaatsen gaan in elkaar over en het verkeer is overal even druk. In Long Beach moeten we over een lange, hoge brug met snelverkeer. Ik rijd in een gat en door de klap schiet de pannenset onder de spin uit en rolt over de grond! De meeste pannen worden meteen platgereden hoewel de auto's vaart minderen. Het enige wat ik nog kan redden zijn de koekenpan, het kleinste pannetje en de botervloot...

      
In Huntington Beach gaan we richting Disneyland. We vinden een camping in de buurt, Vacationland. Dit is tot nu toe de allerduurste: $ 16.50 per nacht (f  50,--). We boeken voor 2 nachten. 
Joke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten