woensdag 20 juli 1983

2e dag in Londen

We staan om 8.30 uur op en Bram gaat brood halen. Na het weer 'zachte brood ontbijt' nemen we de underground in Debden om weer naar Londen te gaan. Deze keer om naar de Zoo (dierentuin) te gaan. Ook nu is het druk in de underground. Bij aankomst nemen we eerst koffie/cola met gebak en dan naar de dierentuin. We komen natuurlijk veel ‘Rolls Royces’ tegen. Als we daar aankomen zien we dat de toegang eigenlijk best duur is, maar ja, we kunnen haast niet terug dus…
We zijn er om half een en spreken af om drie uur bij de ingang. We krijgen wat geld mee om iets te kopen (we willen wel wat kopen maar geen van beiden durft het eigenlijk te vragen, dus zeggen we maar 'two of those' of zo). 
Na alle apies en vogels gezien te hebben (apies geldt ook voor kinderen in uniform, wat geen gezicht is) is het ongeveer kwart voor drie. Dan zien we dat er een tunnel is om naar de andere kant van de zoo te gaan (aan de overkant van de weg), dus gaan we daar even kijken en snel weer terug. 


Dan nemen we een taxi naar het metrostation vanwaar we naar de Tower of London vertrekken. Menno en ik beklimmen hem nog ‘even’ (hij is wel hoog, hoor). Daarna zoeken we een restaurantje om wat te eten. We vinden een restaurant/cafetaria dat om 6 uur dichtgaat en het is half zes, maar we besluiten er toch maar te eten. Iedereen haast zich, snel alles aanvegen en zo, maar het is lekker! Daarna naar de underground om naar Debden terug te keren en naar de tenten te fietsen. Daar aangekomen lekker koffie gedronken en That was all !!!
Niels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten