zondag 24 juli 1983

Tent vol water

We worden vanmorgen vroeg wakker omdat alles (niet zoveel) was volgelopen. Na het weer lekkere ontbijt liggen we nog te lezen maar we soppen al snel weg. Voordat we de tent uitdrijven verhuizen we snel naar de andere tent waar we koffie drinken om weer warm te worden en verder te lezen. Op een gegeven ogenblik begint het te storten. 
Menno wil onze tent dicht doen maar dat helpt niet veel. De tent is al volgelopen en dat komt omdat er een soort waterbed tussen het tentzeil en het grondzeil ontstaan is. Nadat de regen opgehouden is halen we snel alles uit de tent. De slaapzakken zijn zeiknat. Gelukkig had ik verder alles al in mijn tassen gedaan zodat het niet al te nat is geworden. Daarna dweilen we de tent en hangen het grondzeil over de tent heen. 
We verlaten de camping en alle ellende om te wandelen. Onderweg blijft het gelukkig droog. We zien ook dat de wasserette 7 dagen in de week open is (dus ook vandaag). We bekijken nog even het dorpje/stadje en drinken koffie met gebak. Terug op de camping eten we brood en Franse kaas en daarna gaan Bram en Joke naar de wasserette. Menno en ik hebben onze fietsbroeken gewassen. We hebben lekker gegeten: brood, gebakken ei en melk. Daarna lekkere koffie en een half koekje genomen en gedoucht. Nu lekker slapen.
Niels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten