donderdag 12 juli 1979

Kamperen op een stoppelveld

Eerst wat problemen met Menno over schone sokken en dito onderbroek, daarna over het inpakken van zijn tas, maar dan op weg. Een heerlijk rustige weg met niet te hoge klimmen en prachtig weer (tussen 25 en 30 °C). Een omgeving om neuriĆ«nd doorheen te fietsen! De jongens fietsen trouwens prima! Onderweg snoepen we van een bakje aardbeien met slagroom. Om 12 uur stoppen we in Tentenden voor broodjes/koffie/milkshake. 
Bij het station staan Bob en Menno te wachten terwijl Bram naar de VVV gaat en ik de boodschappen doe. Als we terugkomen zien we dat een vrouw met de jongens staat te praten. “Bob spreekt al aardig Engels, Menno is wat verlegen”, zegt ze. Menno krijgt een zoen van haar en Bob een aai over zijn bol! 
De camping is moeilijk te vinden. Tot overmaat van ramp loopt Bob z’n ketting er steeds af. Toch gevonden: een grote wei bij een boer met een prachtig weids uitzicht. Een beetje stoppelig, maar met wat hooi maken we een zacht bedje. We zetten de tenten op, koken, eten en zetten koffie (eindelijk gelukt!). De jongens dollen nog wat en de vierde dag is voorbij. 
Joke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten