maandag 7 mei 1984

Portland

Bij de receptie van het hotel heeft men alles nagekeken, maar onze betaling is niet aangekomen. Er zit niets anders op dan weer te betalen. (Bij navraag bij het reisbureau, blijkt men de datum op z’n Amerikaans heeft vermeld (5-6-1984) en dat er voor ons op 5 juni een reservering staat. We hebben het geld - ƒ 122,25 - uiteindelijk teruggekregen).
Ontbijten doen we bij McDonald’s. Maar dat is tamelijk vet en ligt zwaar op de maag. Doen we dus niet meer! We kopen een lichtgewicht benzinebrander voor $ 80 (f 240,--) die op elke vloeibare brandstof kan branden. Daarna zitten we lekker in het zonnetje op een plein. Het is heerlijk weer - boven de 20° C - en we horen dat het de eerste lentedag is na anderhalve maand regen. 


Terug in het hotel maakt Bram de fietsen in orde en kijken we tv (een stuk of 5 zenders). In een Mexicaans restaurantje heerlijk gegeten en twee (slappe) koffie toe. 's Avonds kijken we nog even naar een honkbalwedstrijd op tv, maar de ogen vallen dicht en we gaan om kwart over tien slapen.
Joke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten